به گزارش جهان تیتر، مراسم مشترک دانشآموختگی دانشجویان دانشگاههای افسری نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران صبح امروز با حضور حضرت آیت الله خامنه ای فرمانده کل قوا و رهبر معظم انقلاب از طریق ارتباط تصویری با فرماندهان و یگانهای حاضر در دانشگاه افسری و تربیت پاسداری امام حسین (علیهالسلام) در حال برگزاری است.
بهدلیل شرایط ناشی از شیوع ویروس کرونا تعدادی از یگان های نمونه از سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، ارتش جمهوری اسلامی ایران و نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران در این برنامه حضور دارند.
فرمانده کل قوا در این مراسم فرمودند: عزیزان من، افتخار نیروهای مسلح ما این است که نیروهای مسلح در کشور عزیز ما حصار و قلعه مستحکمی هستند برای کشور و ملت، همان طور که امیرالمؤمنین فرمود: «فَالْجُنُودُ بِإِذْنِ اللَّهِ حُصُونُ الرَّعِيَّة»؛ این به معنای واقعی کلمه در کشور ما تحقق پیدا کرده و امروز سازمان های نیروهای مسلح، ارتش، سپاه، نیروی انتظامی، بسیج به معنای واقعی کلمه سپر دفاعی در برابر تهدیدهای سخت دشمنان بیرونی و درونی هستند.